.

17/9/07

La segona corona i les infrastructures


Aquesta tarda he participat en una nova reunió per parlar de les infrastructures que afecten a Sabadell i el nostre entorn més proper. En aquesta ocasió la trobada s’ha fet a Granollers i ha estat amb el Secretari d’Estat d’Infraestructures, Víctor Morlán. També han participat diversos alcaldes que conformen la segona corona metropolitana com ara el de Terrassa, Mataró, Granollers, Manresa, Vilafranca del Penedès, Vilanova i La Geltrú o Vic, entre d’altres.
Fruit de la reunió, Morlán ha expressat la seva voluntat de reunir-se un cop al mes amb els alcaldes dels municipis que formem part de l’AMTU per tal d’escoltar les seves peticions en matèria de mobilitat i treballar conjuntament en el Pla d’Infraestructures de Rodalies. En aquest sentit, i com a alcalde de Sabadell, he reclamat un compromís d’inversió per tenir una xarxa ferroviària ben connectada. A més, he reivindicat al govern que prioritzi el Quart Cinturó Ferroviari en el seu pla d’inversions donat que es tracta d’un projecte de vital importància per connectar Granollers i Terrassa amb Sabadell.

Com ja sabeu, a Sabadell, comencem ara el procés per actualitzar el Pla d'Infrastructures que vam aprovar el 2002 per unanimitat i poder presentar-lo de forma conjunta a les diferents administracions.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Bona nit alcalde,
potser seria bon moment per deixar de fer un bloc tan institucional i parlar d'una manera una mica més arriscada. Deixi, al bloc, de ser alcalde i sigui per una estona Manuel Bustos persona amb idees, militant socialista, amb idea de Catalunya i Espanya més enllà de la ciutat. Gràcies.