.

8/9/07

La Festa Major a Ràdio Sabadell


Ràdio Sabadell és un dels mitjans que treballa a fons per Festa Major. El desplegament que fan locutors, tècnics i periodistes fa possible que els molts sabadellencs i sabadellenques pugeu conèixer i gaudir gairebé de la totalitat d’actes que es fan aquests dies a la ciutat.

Concerts, cercaviles, castellers, la cursa, els bastoners, el ball de la bola, la paella... allà on aneu els veureu treballant per apropar una mica més la festa i la gresca d’arreu a totes les cases de Sabadell.

Precisament, aquest matí he pogut participar en un dels programes de Ràdio Sabadell. Amb l’amic Carlos Fuentes hem fet balanç dels actes d’ahir al vespre, com ara l’elegància de l’espectacle inaugural o l’èxit absolut del concert de La Excepción i; alhora, hem animat a tothom a participar en els actes del dia d’avui, com és la paella popular o el cercavila de Festa Major.

Hem fet un ampli repàs de la festa grossa de la ciutat i de la gran participació que està tenint. Només destacar que quan m’han preguntat quin és l’acte que més m’agrada de la Festa Major m’ha resultat molt difícil escollir... però està clar que el protagonisme que estant tenint enguany les activitats infantils bé es mereixien un reconeixement!