.

23/9/07

La Plaça de les Termes, un espai de Festa Major!



Les Termes està celebrant la seva Festa Major aquest cap de setmana. Un dels lloc centrals de la festa estat sent la renovada Plaça de Les Termes que es va reobrir el passat divendres al públic coincidint amb aquesta celebració.


Situada entre el passeig del Dos de Maig i la ronda de Santa Maria, aquesta plaça ha canviat radicalment el seu aspecte en els darrers mesos i això ho saben molt bé els centenars de veïns i veïns que avui s'han acostat per poder gaudir de tots els seus nous espais. Ara hi ha una zona d’estada, àrees de jocs i un espai central polivalent.



Aquí podeu veure el president de l'Associació de Veïns, Rafael Chinchón, amb la regidora del districte Montserrat Capdevila.

Jo he aprofitat el bon temps d'aquest matí per fer un passeig acompanyat per representats de l’Associació de Veïns de les Termes. La satisfacció que he tingut al parlar amb els veïns i veïnes ha estat molt gran perquè tothom estava d'acord en que la transformació de la plaça ha estat extraordinària.



A més, feia goig veure com els nens que viuen al barri com d'altres que hi van a l'escola, estaven encantats amb la zona de jocs infantils. També s'han fet noves les pistes de petanca i s'han col·locat un parell de cistelles per jugar a bàsquet.

L'enllumenat públic també s’ha renovat i s'ha traslladat l'aparcament que hi havia al costat dels habitatges a una zona d'aparcament en bateria al vial. Juntament amb l'enllumenat, també s’han renovat els bancs, les cadires i les papereres i s’ha completat la remodelació de l’espai amb la plantació de pruneres i albícies. Els parterres s'han omplert de flors aromàtiques amb espígol, farigola i romaní. I amb la Festa Major encara llueix més.

També hem pogut saludar a les que avui no podien seguir la Festa al 100% perquè treballaven.



Us animo a compartir una estona amb els veïns i veïnes i gaudir d'aquest nou espai!