.

28/9/07

El Mercat Central, un mercat model


El Mercat Central ha instal·lat un sistema informàtic que, a través de targetes de client, ens dota d’una eina totalment innovadora i que obre moltíssimes possibilitats. Ho hem pogut fer gràcies a un conveni signat amb la secretaria general de Comerç del Departament d’Innovació, Universitats i Empresa de la Generalitat. Aquest nou sistema, amb pantalles tàctils per tot el mercat connectades per xarxa Wi-Fi, permet ser més eficient en temes tècnics com són les mesures de control higiènico-sanitari, però també permetrà als clients bescanviar els tiquets d’aparcament. En funció de l’import de les compres, li assignarà un tiquet d’aparcament gratuït o amb descompte. I això és només el principi de totes els possibilitats que aquest sistema ofereix, un sistema aplicat al Mercat Central de Sabadell i pioner a Catalunya.

Des de l'any 2000 estem fent una aposta clara per la recuperació dels mercats, i no només del Mercat Central, sinó de tots els mercats de la ciutat. Els mercats són centres de vida, són centres d’activitat econòmica i d’activitat social. I el Mercat Central n’és el centre, el model. Perquè més que un model de mercat, hem aconseguit tenir un Mercat model.

Jo ja tinc el meu carnet. Acosteu-vos a fer-vos el vostre!

2 comentaris:

Albert Medrán ha dit...

Cada cop que s'entra al Mercat només es pot sentir orgull!

Anònim ha dit...

A l'entrar, t'envaeix un calor,... és la vida que trobes dins, les persones, les relacions, les alegries que es viuen, les tristeses compartides; És un caliu indescriptible plè de records als que cada dia afegeixes un de nou. ÉS L'ESPERIT DE SABADELL. FELICITATS!!