.

23/9/07

Can Llong i Castellarnau estan de Festa Major



Enguany els barris més joves de la ciutat, Can Long i Castellarnau, celebren la seva primera Festa Major, tot un èxit fruit de l’esforç, el treball i la il·lusió del molts ciutadans i ciutadanes
Aquest matí he pogut passejar pels seus carrers i compartir la il·lusió dels veïns que ja tenen molts lligams de veïnatge. La solidesa d’un barri i allò que li permeten afrontar amb optimisme els reptes del futur no es troben a l’asfalt dels carrers ni als fonaments de les cases. La fortalesa dels barris són les persones i els vincles que els uneixen. Avui he pogut poder veure que aquest esperit ha germinat a Can Llong i per a mi com a alcalde és tot un orgull.







Can Llong, a més, és un barri que gaudeix de més i millors serveis dia a dia. És un barri consolidat amb espais verds, com el parc de la Romeua o el d’Odessa, amb serveis educatius i vies de comunicació com la ronda d’Europa. Aviat també disposarà d’un ambulatori i d’un sistema de comunicació ferroviària. A més, Can Llong continuarà creixent en habitatge social sense deixar de banda la qualitat de vida amb equipaments i grans zones verdes. I aquesta realitat és fruit de l’esforç comú, perquè entre tots ho fem possible. Poc a poc anirem paliant les mancances que, com a zona nova que és, encara té.



Aquí em podeu veure amb el president de l'Associació de Veïns, Federico García, que ha estat un dels principals artífex de la Festa.





Gaudiu tots plegats de la festa, compartint la música, una bona taula, els espectacles i la il·lusió!