.

21/5/07

Una ciutat viva

Aquest cap de setmana hem viscut dos esdeveniments plenament consolidats a la nostra ciutat i que han estat un autèntic éxit de participació i, sobretot, de convivència: Medievàlia i la Fira del Cavall. Vull felicitar a totes les persones i entitats que ho han fet possible i a la gent que amb la seva presència cívica n'ha gaudit. Per molts anys!


Pel que fa a Medievàlia, onze anys de celebració són molts anys, i la tradició estava del tot consolidada. Sovint, fer canvis és un risc i la resposta positiva triga un temps en fer-se veure. Però no has estat així en aquest cas. El canvi d’ubicació de la Fira Medievàlia ha estat un èxit des del primer moment. La prova més clara n’és la resposta popular. El centre es va omplir de parades i espectacles.
Els Amics de Medievàlia han treballat per fer una fira millor, de més qualitat, introduint novetats, sorprenent el visitant. Més activitats, més espectacles, noves propostes. Enhorabona, de veritat, aquest cap de setmana era un plaer passejar per la plaça del Doctor Robert i el Passeig de la Plaça Major entre cavallers, mercats medievals, artesans, lluitadors, prínceps i princeses. Felicitats!

Per la Fira del Cavall hi han passat 300.000 persones que han gaudit del bon ambient, de la fira, dels cavalls i de la bona gastronomia. Ara, a preparar la novena edició.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Quin crack...