.

9/5/07

La petanca també és protagonista a Sabadell

També la petanca centra els nostres esforços i el nostre compromís amb l’esport. La petanca té a Sabadell una important tradició i molta afició. Una quinzena de clubs, agrupats en la Coordinadora de Clubs de Petanca de Sabadell i Comarca omplen els camps de petanca de la ciutat donant vida i popularitat a aquesta pràctica. Així ho demostra la gran participació amb que compta cada any la Trobada de Petanca, que el passat mes d’octubre va reunir més de 600 aficionats.

La petanca és, per a l’Ajuntament de Sabadell, un esport de primera, sense cap mena de dubte. Per això avui hem donat un pas en ferm en el nostre compromís signant un protocol de col·laboració amb la Federació Catalana de Petanca. L’objectiu és treballar conjuntament per a la construcció de noves instal·lacions de petanca a la zona esportiva de Sant Oleguer, al costat de la futura Pista Coberta d’Atletisme de Catalunya. Igual que amb la Pista Coberta, l’objectiu de treball conjunt amb la Federació és per fer d’aquest un projecte capital, un projecte a nivell de Catalunya. Per això, la Federació també hi traslladarà les seves oficines. Es tracta d’un projecte semblant al signat recentment amb la Federació Catalana de Futbol, perquè volem seguir treballant amb il·lusió per ser una ciutat d’esport, capital també en això. Treballem per fomentar l’esport i el lleure, i això passa per oferir les instal·lacions adequades per a la pràctica esportiva.

Vull donar les gràcies a la Federació de Petanca i a la Coordinadora de Clubs de Petanca per mostrar la seva voluntat de treball conjunt amb Sabadell, estic segur que trobarem el suport de la Generalitat i de la Diputació. Gràcies per fer camí amb nosaltres!