.

24/5/07

Una campanya electoral en positiu

Avui he tingut l’oportunitat de fer balanç del que han estat aquests dies de campanya electoral. I puc dir amb orgull que el PSC ha complert amb la seva paraula: hem fet una campanya sempre en positiu, basada en propostes en positiu, amb un somriure i amb esperit democràtic.

Hem tingut l’oportunitat de traslladar als ciutadans i ciutadanes de Sabadell el balanç de la nostra gestió i de la feina feta des de l’Ajuntament els darrers 8 anys. I ho hem pogut fer barri a barri, districte a districte i també a nivell de ciutat. També hem pogut explicar les nostres propostes per Sabadell, sempre pensant en el que la ciutat necessita i en poder resoldre les inquietuds dels sabadellencs i sabadellenques, i fer realitat les seves propostes i les seves il·lusions. No una campanya en negatiu, feta des de la crispació.

La ciutat de Sabadell es mereix que treballem en positiu, per millorar-la cada dia. Des de l'equip que tinc l'honor d'encapçalar tenim les millors propostes per afrontar totes les oportunitats de futur que ens planteja la nostra ciutat.


Precisament avui, juntament amb altres membres de la candidatura, hem explicat les nostres propostes en relació a la sanitat, perquè la salut i el benestar de les persones és un objectiu de primer ordre del PSC de Sabadell. És per això que ens comprometem a seguir treballant amb la Generalitat per la millora dels equipaments sanitaris, com els ambulatoris, i per aconseguir més llits hospitalaris que permetin descongestionar l’Hospital Taulí, per reobrir la clínica de l’Aliança, per reduir les llistes d’espera. En definitiva, per millorar l’atenció sanitària a la ciutat.