.

25/5/07

Som la garantia de progrés per Sabadell

A poques hores de les eleccions municipals, estic convençut que el PSC i l’equip que encapçalo representem la millor garantia de progrés per Sabadell, la millor garantia de futur per a la ciutat.
Aquest diumenge cada sabadellenc i sabadellenca podrà escollir en quatre minuts quin és el futur dels propers quatre anys de gestió a l’Ajuntament. Sabadell té l’oportunitat de tenir un govern que genera confiança. Un govern estable amb un candidat i un equip que no creiem en la crispació ni en l’enfrontament. Aquest diumenge, com els últims 8 anys, els ciutadans i ciutadanes podran comptar amb el nostre compromís i el meu personal per seguir treballant amb passió per la ciutat.

Aquests darrers dies hem pogut traslladar els nostres missatges a la ciutadania i estic segur que tothom ha escoltat el compromís que representa el nostre projecte. Per això, vull agrair a totes les persones que ens han volgut escoltar i que ens han demanat informació, la seva voluntat de treballar amb nosaltres per fer de Sabadell una ciutat millor per viure, per treballar i sobretot, per ser-hi feliços.

Si ens doneu la vostra confiança us puc garantir que jo i el meu equip treballarem amb passió per Sabadell.

Aquests són els nostres compromisos:

  • Ens comprometem a governar amb eficàcia, des de la responsabilitat, la transparència, el diàleg i la participació de tothom.
  • Continuarem estant al costat de la gent, de les persones, per compartir les seves preocupacions, les seves il·lusions i els seus somnis.
  • Treballarem, com ho he fet fins ara, posant els interessos de la ciutat per damunt de qualsevol altre.
  • Posarem tot el nostre esforç per fer de Sabadell una ciutat model, amb estil propi, que millora cada dia. Una ciutat per viure, per conviure, per treballar i, sobretot, per ser feliços.
  • I tot això ho farem amb compromís, amb il·lusió, amb passió.


Avui, he pogut compartir el nostre compromís amb els joves de la ciutat. He estat acompanyat de nois i noies de la ciutat que volien conèixer de prop les nostres propostes en polítiques de joventut.

He pogut compartir amb ells les seves inquietuds i he pogut traslladar-los el meu compromís i el del nostre equip per afavorir l’emancipació de la joventut, especialment en els àmbits de l’ocupació i l’habitatge, i per reforçar la seva participació a la ciutat.

Conjuntament també hem fet balanç de les actuacions fetes pel PSC des de l’Ajuntament, en polítiques de joventut: els darrers anys s’ha triplicat el pressupost destinat a aquestes accions i un exemple nostre compromís amb els joves és que s’ha passat d’un a nou equipaments destinats a activitats del jovent.

A tots i totes els joves que m’heu volgut acompanyar, moltes gràcies. Us puc asegurar que seguiré treballant al vostre costat.