.

18/5/07

Can Llong estrena un nou parc


Des d’avui Can Llong disposa d’un nou espai verd. El que abans era un talús ara és un parc veïnal d’11.000 metres quadrats que prolonga el parc de la Romeua i millora la connexió entre els barris de Can Llong i Ca n’Oriac.
Juntament amb les flors i els arbres i les zones de prat, també hi ha jocs infantils. Destaca un tobogan llarguíssim que baixa des de mig parc fins a la part inferior. Avui ja hi havia nens i nenes que s’hi llençaven encantats de baixar per un tobogan tan poc convencional!
M’omple de satisfacció que la nostra ciutat tingui un nou espai de convivència. Al costat de les grans actuacions que fan de Sabadell una ciutat referent, el govern de la ciutat manté el seu compromís amb un espai públic de qualitat, còmode i agradable que contribueixi a millorar el dia a dia dels ciutadans i ciutadanes. Per això estem renovant els jocs infantils, creem nous espais verds i aprofitem les rehabilitacions de places per fer-hi activitats per a tota la gent, siguin jocs, pistes de petanca o aparells de gimnàstica.

1 comentari:

Esteban ha dit...

Em sembla perfecte l'ampiació i creació de zones d'esbarjo a la nostra ciutat. A veure si en aquesta propera legislació podem fer alguna cosa amb la part trasera del parc de Catalunya (la que està al costat de Can Rull) que està una mica descuidada.

Salutacions