.

8/5/07

Els nois i noies de Sabadell prenen la paraula

Aquest matí he tingut l’oportunitat de participar en una trobada amb alumnes del CEIP Andreu Castells i de les Escolàpies, que ens han fet arribar, com a responsables municipals, les seves impressions i inquietuds sobre Sabadell.

L’activitat, que s’anomena Els nois i noies tenen la paraula i que s’inclou dins el programa municipal Ciutat i Escola, és cada any una experiència molt gratificant per a mi perquè amb la seva participació, els més joves exerceixen com a ciutadans i ciutadanes. Amb les seves aportacions i opinions, demostren el seu interès perquè Sabadell sigui cada cop millor. Alhora poden participar en la presa de decisions de les quals de vegades se senten exclosos.

Aquest any, els nois i noies han reflexionat sobre Els espais públics: usos i visions compartides. Han fet un treball seriós i rigorós i crec sincerament que les seves propostes mereixen tota la nostra atenció, respecte i consideració. Per això, des d’aquí vull felicitar aquests nois i noies i els seus mestres i donar-los les gràcies.