.

28/5/07

Gràcies Sabadell !

Avui Sabadell ha renovat la confiança al PSC i a la candidatura que tinc l’honor d’encapçalar. És per això que vull agrair a tota la ciutat el seu suport i la seva col·laboració per fer possible, de nou, un govern socialista, estable, sòlid i cohesionat. El govern que Sabadell necessita i que és la garantia de futur i de progrés per la ciutat.

El PSC ha aconseguit més del 41 per cent dels vots i s’ha configurat, una altra vegada, en la força política més votada. Som el partit en el qual la ciutadania confia per governar.

Els sabadellencs i sabadellenques han dit Sí al nostre projecte. Per això seguirem treballant, com ho hem fet fins ara, amb compromís i amb passió, i amb la col·laboració de tots i totes.

Estic segur que junts farem possible que la nostra ciutat sigui un indret encara millor per viure, per conviure i per ser-hi feliços. Des d’avui mateix, seguirem treballant amb tots vosaltres per fer-ho possible.

Moltes gràcies !

3 comentaris:

lamalaeducacion ha dit...

ENHORABONA a tot el partit PSC i, en general, enhorabona i gràcies a Sabadell per confiar d9 en la feina que durant tots aquests anys Manuel Bustos i tot el seu equip ha fet per la ciutat.

Anònim ha dit...

Sólo una palabra: FELICIDADES!!!
Esta es la señal de que las cosas se están haciendo bien.

Anònim ha dit...

Molt bona feina. Ànims i a treballar per acomplir els compromisos. Amb un lideratge i un equip tan potents, d'aquí a quatre anys podeu recuperar la majoria absoluta.
Bona feina, ens tindreu al vostre costat