.

23/12/08

Fins sempre Xavi!

Només unes línies per expressar el dolor que sento. La tristesa que sentim tots els que vam tenir la sort de conéixer en Francesc Xavier González i de treballar amb ell. Fins al darrer moment ha estat al nostre costat, animant-nos a continuar en la seva absència amb una fortalesa d'esperit i una bondat que s'encomanava. Va ser un exemple de treball per la ciutat, de companyerisme i de bona persona. Per això som tants els que lamentem avui la seva pèrdua. Gràcies Xavi pel teu llegat. El teu record seguirà viu per sempre.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Hola Manuel:

M'agradaria comunicar-li una proposta força interessant:

Crear una bandera i un escut pel Valles. (La tecla dels accents no funciona). Hi ha comarques que ja en tenen (Com Urgell) i crec que historicament som una de les regions mes importants de Catalunya. No es tractaria d'una bandera/escut del Valles "Occidental" (o del central, com vol Terrassa), sino per a tot el Valles, i que la bandera onejes a tots els ajuntaments de les 2 comarques (Occidental i Oriental).
Aixo tambe s'escauria amb la creacio de la Vegueria del Valles, com he vist a alguns comentaris que li han escrit fa dies.

En un altre ordre de coses, tampoc no estaria malament composar un himne per a la ciutat de Sabadell, a mi particularment m'atrau aquesta idea.



Per acabar, m'agradaria saber si voste sap on es poden comprar banderes de la ciutat de Sabadell, no he trobat a cap lloc excepte la que hi ha a l'ajuntament, la de la Nova Creu Alta i la del CNSabadell, i aquestes no es poden comprear!

Gracies