.

18/12/08

Sabadell amb l'esport

Sabadell entén l’esport com una activitat saludable però, alhora com un element fonamental per impulsar la convivència, els valors i les relacions socials.

Amb aquests esperit va néixer la Fundació de l’Esport Sabadellenc que, a més, té la finalitat de donar suport a les activitats i entitats esportives de la ciutat. Per tal de contribuir a aquestes iniciatives, la fundació atorga una ajuts econòmics per permeten impulsar encara més la pràctica esportiva dels nostres ciutadans i ciutadanes.

Enguany, tot i la crisi, continuem sent fidels a aquests principis. Pensem que no podem quedar-nos enrere i que preferim renovar el nostre compromís.

I és que l’esperit innovador i constructiu, la voluntat de col·laborar uns amb els altres fan de les idees grans projectes.

Per això, ahir a la tarda es van lliurar un total de 178.200 euros, repartits en 48 a més d’una trentena d’entitats i a 5 esportistes a títol individual. Aquests són les beques de l’any 2008.

Els projectes presentats són absolutament variats, tant pel que fa als objectius com a les disciplines esportives. Així, hi ha projectes que volen fomentar la participació dels ciutadans i ciutadanes a les activitats esportives, per organitzar activitats, per a la preparació d’esportistes d’elit, que s’adrecen a determinats col·lectius com la gent gran o amb discapacitat per a la millora de la seva qualitat de vida, que treballen per la cohesió social, etc.

Pel que fa a les disciplines, n’hi ha d’atletisme, bàsquet, ciclisme, escacs, billar, escalada, esport adaptat, esquaix, futbol, futbol sala, gimnàstica rítmica, handbol, hoquei, motociclisme, snowboard, tennis de taula i un projecte dedicat a la difusió de l’esport.

Sabadell vol ser i és ciutat de referència també en l’àmbit esportiu

A més, vull agrair al treball conjunt que portem a terme tots, cadascun en el seu àmbit i segons les seves possibilitats.

Entre tots fem ciutat!