.

18/12/08

Gràcies als amics i amigues d'AVAN


Per mi, aquest Nadal està sent extraordinari, ple de sorpreses i regals... em refereixo als regals més especials, els que més valor tenen i els que més feliços ens fan. Em refereixo a la insígnia que han tingut l'amabilitat de lliurar-me els amics i amigues de l'associació AVAN.


Tots en comú, totes les persones de l'AVAN i molts ciutadans i ciutadanes, compartim una mateixa preocupació vers els problemes neurològics, uns problemes en els quals tots hi estem exposats, joves i grans, un accident, problemes associats a la vellesa. Tots podem patir trastorns neurològics. Trastorns que afecten la qualitat de vida de les famílies, de les persones que ho pateixen. Sabem que molts malalts queden discapacitats i necessiten l'ajuda constant de la família o d'altres persones. Tots, pacients, familiars i amics, pateixen per culpa de les malalties neurològiques.

AVAN ens ensenya també a no aïllar, a no deixar sol. Perquè com ells mateixos diuen recorda que no estàs sol.



Jo m'he sentit molt honorat per aquesta insígnia, i ho visc com un compromís i un repte diari a favor de la solidaritat amb els malalts neurològics.