.

2/12/08

Felicitats al Club d'avis de la Plaça del Vallès

L’Obra Social Caixa Sabadell ha renovat a fons les instal.lacions d’aquest club tan especial, tan entranyable de la ciutat: el Club d’Avis de la Plaça del Vallès.

Un espai del 1956, és a dir que té 52 anys, i que té la particularitat de ser el primer club d’avis creat per una caixa espanyola.

Aquests equipaments tenen una gran importància, tant present com futura, perquè no estem treballant per una minoria, sinó pel present i el futur de la nostra ciutat.

Jo sempre dic que les remodelacions integrals, com aquesta fan més il.lusió que els obres noves, perquè les estimes, les coneixes, les has viscut, te les has imaginat en bon estat i formen part de la teva vida i de la teva història. Jo he vist llàgrimes als ulls de persones que han vist la remodelació del Principal, de la Casa Duran... però sincerament encara no ho he vist la mateixa emoció amb una obra nova. Espero que amb projectes nous com el de La ciutat de la música que són tan importants pugui veure una emoció semblant a la que sempre veig en una remodelació.

Doncs imagineu-vos la il·lusió, la emoció dels 2.025 socis del Club d’Avis de la Plaça Vallès amb aquesta remodelació.

També crec que l’important dels espais no és inaugurar-los, en aquest cas té un cost de 35.000 euros. El que veritablement costa és mantenir-los en condicions: pagar-ne el llum, el gas, l’aigua, el personal, la neteja...

Per tant: visquem, aprofitem i valorem els nostres equipaments no pas el dia de la inauguració sinó dia a dia.
Felicitats a tots els 2.025 socis i sòcies del Club d’Avis de la Plaça del Vallès per fer tant per la ciutat en les millors condicions possibles.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

El del comentario de la entrada anterior tiene razon:

---VEGUERÍA DEL VALLES YA!!!---

Oriol Pujol Viade ha dit...

Hola visc del varri de la creu alta i per la festa major no es pot fer les barraques en la plaça creu alta siusplau mulesteu els veins la musica esta alta el mati trobem momitades pijades.