.

9/1/09

Més de 5.000 persones al Parc de Nadal


Les festes de Nadal ens han donat novament l’oportunitat de gaudir a la ciutat d’una proposta engrescadora no només per als infants sinó també per pares, mares, avis, àvies, etc. El Parc de Nadal ha estat per a tots i totes una molt bona oportunitat de gaudir en família de múltiples propostes adreçades a infants i joves de 0 a 16 anys.

Sota el títol genèric de Sabadell Còsmic, el Parc ha portat a Fira Sabadell des d’espais adreçats als nadons que encara no caminen fins a activitats esportives, passant pels jocs tradicionals, tallers, jocs d’ordinador o activitats relacionades amb l’informàtica, projeccions en tres dimensions... Una oferta que també ha inclòs un espai per la solidaritat on els visitants podien portar material esportiu en bones condicions i dues celebracions ja tradicionals a Sabadell com són els Sants Innocents o el Cap d’Any Infantil.

El Parc de Nadal s’ha organitzat per segon any amb molt il·lusió, sobretot tenint en compte que d’ell gaudirien milers de nens i nenes i les seves famílies. I la il·lusió s’ha traduït en èxit. Més de 5.000 persones s’hi ha donat cita. Un resultat del qual podem estar tots plegats orgullosos.