.

26/1/09

Una nova etapa per al CN Sabadell

Sabadell, i especialment l’àmbit esportiu, està d’enhorabona. Vaig poder participar en l’acte de col·locació de la primera pedra de la que serà la segona fase de les instal·lacions del Club Natació Sabadell a Can Llong. Els nous equipaments que ja s’estan construint, i que inclouran entre altres instal·lacions una piscina olímpica exterior climatitzada, camps de futbet, pistes de tennis, de pàdel i de bàsquet, suposen no només una nova etapa per al CNS sinó un motiu d’alegria per la ciutat, que veurà ampliats i millorats els seus equipaments esportius i també com creix, encara més, un club que, per mèrits propis, s’ha guanyat un lloc destacat en la història sabadellenca.

Aquesta emblemàtica entitat dedicada a formar tant esportistes d’alt nivell com a oferir esport a l’abast de tothom, obre així un nou capítol en el seu llarg camí. Amb més de 90 anys d’història, marcats pel treball i per l’esforç, el CNS ha esdevingut tota una institució no només a Sabadell sinó també a Catalunya i Espanya, i fins i tot a Europa, amb prop de 35.000 socis, gairebé 40 campions olímpics i, tant important com aquestes fites, una importantíssima tasca de foment de l’esport i dels valors de convivència entre la ciutadania.

Podem agrair i reconèixer al Club tot el que ha fet i continua fent per Sabadell. I per recordar-li que en aquest camí no està sol. La ciutat està al seu costat per continuar endavant i buscant en les administracions catalana i espanyola i en les institucions esportives que continuïn apostant per nosaltres, per l’esport sabadellenc.

Podem dir ben alt que estem orgullosos del CNS. Un club que els sabadellencs i sabadellenques sentim com a nostre.