.

9/1/09

Una cavalcada plena d’il·lusió


Participar a la cavalcada de Reis és una experiència única, que et permet viure la il·lusió dels milers de nens i nenes de Sabadell que esperen impacients el pas dels Reis. El fred intens de la tarda de Reis ha contrastat amb la calidesa de les mirades dels petits, bocabadats amb el pas de les carrosses. Aquest any hem tingut una decoració molt espectacular, amb l’Univers com a temàtica central. Les 10 carrosses de la comitiva també ens han volgut recordar la necessitat de ser respectuosos amb el medi natural i hem pensat en els nens i nenes celíacs. Aquests anys els caramels que es llençaven també eren aptes per a ells.


La cavalcada s’ha convertit en un espectacle magnífic, de 400 metres de llargada que ha omplert d’imaginació els nostres carrers, però que no hauria estat possible sense la participació de les més de 250 persones que composaven la comitiva i de totes les entitats que hi col·laboren. A aquestes persones cal sumar l’esforç dels més de 200 membres de l’organització, entre controls d’espais, Policia Municipal, electricistes i tècnics i altres professionals municipals.

A tots ells els vull agrair la seva dedicació, sense la qual hauria estat impossible fer aquesta magnífica cavalcada. Gràcies!

1 comentari:

Isabel P. ha dit...

Com dius, el fred és va quedar en un segon terme, i va donar pas a una Cavalcada de Reis plena de color, música, alegria, moviment i com no...caramels!!! que donava la sensació que llençaven més que uns altres anys.
Una matització (segons la meva opinió)son, que encara que la temàtica central era l'Univers, era bastant complicat explicar als nens què feien els extraterrestes en una cavalcada de Reis Mags d'Orient, i en canvi no es veu el naixement de Jesús per enlloc.
I sobretot, agrair que hagin canviat la musiqueta que acompanyava sempre a la Cavalcada, ja que últimament, 'ratllava' una mica...
Que tingueu tots un BON ANY!!!
Isabel P.