.

19/1/09

Campanya ciutadana per Gaza

Mentre continuen les gestions internacionals pel cessament de les hostilitats a la franja de Gaza i amb el desig que la pau assoleixi algun dia el protagonisme que mereix, Sabadell no pot restar impassible davant el drama humanitari que es viu a la zona. Les imatges colpidores de les víctimes, molt cops nens innocents, no poden aparcar-se en un racó de la nostra memòria sense prendre mesures per ajudar, en la mesura de les nostres possibilitats, la població civil que està patint els efectes del conflicte.

Com a ciutat solidària que sempre ha sigut i vol continuar sent, un cop més Sabadell ha deixat clar que ofereix la seva mà a aquells que més ho necessiten. És per això que en el marc del Consell de Solidaritat, s’està impulsant una campanya de suport a la població de Gaza. Avui mateix es constituirà formalment una comissió especial de treball que definirà les principals actuacions d’ajut als ciutadans i ciutadanes afectats.

Una comissió especial que vol ser oberta, participativa i que busqui el consens. Una comissió en la qual no només podran prendre part els membres del Consell de Solidaritat sinó totes aquelles entitats o ciutadans anònims que hi vulguin col·laborar.

Les darreres notícies parlen ja de més d’un miler de morts i 5.000 ferits a Gaza. Cal, des de totes les parts del planeta, fer els esforços necessaris perquè aquesta situació de violència extrema s’aturi i perquè les víctimes comptin amb el suport necessari per continuar endavant amb la màxima dignitat possible.