.

3/10/07

Objectiu: volar!


Aquesta interessantíssima exposició es pot visitar fins el 18 de novembre de manera gratuïta a la plaça de l’Argub, al Parc Catalunya de Sabadell. L’exposició Objectiu: volar!, produïda per l’Obra Social “la Caixa” amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sabadell, ha estat també possible gràcies a la col·laboració del Museo del Aire del Ejército del Aire.

Faig una crida a tots els que pugueu perquè us apropeu. Val la pena. Estic segur que aquesta exposició, estretament vinculada a la setmana de l’aeronàutica que tot just encetem, serà un èxit. Serà un èxit per les escoles que hi assistiran i per la quantitat de gent que passa per aquest gran espai tots els caps de setmana. Com estic segur que serà un èxit l’International Air Meeting que acollim a Fira Sabadell. Perquè Sabadell és una ciutat vinculada directament amb l’aeronàutica, perquè l’aeroport de Sabadell és un motor estratègic que dóna prestigi i personalitat a la nostra ciutat.

Quan fa temps vam començar a projectar el que podria ser una mostra sobre aeronàutica a Fira Sabadell, pensàvem en un espai per a empresaris i professionals, però no ens esperàvem acollir una exposició internacional. I amb això han vingut molts més projectes bons i sorprenents, com l’exposició de “la Caixa”.

De veritat, gràcies en nom de la ciutat, i enhorabona a tots els que ho heu fet possible.