.

10/10/07

Inaugurada l'Aula d'Extensió Universitària dedicada a la gent gran


A la ciutat ha començat un nou curs de l’Aula d’Extensió Universitària per a la Gent Gran. 830 persones gaudiran d’una vintena de cursos i conferències a Fira Sabadell i als auditoris de Banc Sabadell i Caixa Sabadell.

L’aula d’extensió universitària diu molt de la nostra ciutat i diu molt de les persones que en formen part: persones plenes d’il.lusió i amb ganes de sentir-se ben vives, funcionant, treballant i creixent cada dia. I aquesta és una gran aposta de ciutat, i les grans apostes de ciutat sempre dic que incideixen no només en una sola direcció sinó en moltes d’altres.

- Perquè és apostar per la qualitat de vida de les persones grans
- Perquè les dades soles només formen el coneixement, però el coneixement juntament amb l’experiència de les persones grans formen la saviesa. I una ciutat necessita persones sàvies, que participin activament dels òrgans de consell i participació per orientar-nos.

Avui gaudim de la ciutat que molta de la nostra gent gran somiava de jove, quan Sabadell era un paisatge ple de xemeneies, amb infants treballant a les fàbriques i amb unes jornades laborals de més de 16 h diàries. Avui Sabadell és una ciutat per viure, per sortir a la plaça i al mercat, per anar al Principal a escoltar un concert, per anar a la biblioteca a llegir, perquè un espai industrial com l’antiga ABB avui sigui un espai per a les fires, per a la cultura, per al Sabadell Universitat a l’estiu i per l’Aula d’extensió universitària aquests dies. Avui Sabadell respira pau i cultura, i això és també gràcies a tota la nostra gent gran, als seu treball.

Una ciutat no pot ser veritablement humana si no té cura de la gent gran, i nosaltres no podem ser del tot feliços si no els oferim les millors condicions per viure, conviure, aprendre i sobretot ser feliços. La nostra gent gran s’ho mereix!

AULA D'EXTENSIÓ UNIVERSITÀRIA DE SABADELL PER A LA GENT GRAN Sol i Padris, 58, 08203 SABADELLTel: 93.710.11.01Adreça electrònica: aulasabadell@hotmail.com