.

17/10/07

Els consells de districte es renoven

La participació directa dels ciutadans en les decisions de l’administració pública enriqueix la democràcia. I a Sabadell volem que tothom participi en les decisions i les polítiques de la seva administració més propera. Aquesta és la nostra filosofia i es reflecteix molt bé en uns òrgans participatius com són els Consells de Districte.

Al Centre Cívic de Can Rull, s’ha constituït avui el Consell del Districte 4rt. I en les properes setmanes ho faran la resta de Consells de Districte de la ciutat. Es posaran en marxa així uns òrgans de representació i consulta territorial, on es debatran els grans temes de ciutat i també les qüestions relatives a cada districte. Els partits polítics, les associacions de veïns i les entitats relacionades amb diferents àmbits estaran presents i seran els protagonistes.

La voluntat del govern és escoltar totes les veus i donar-los sortida en la mesura del possible. Per això, convido a tothom a participar i a dir la seva a les reunions dels Consells de Districte perquè totes les aportacions serveixen per construir el Sabadell del futur.