.

10/10/07

Felicitats al Parc Taulí pels seus 20 anys!

Vint anys són un bon grapat d'anys per mirar el passat, analitzar el present i projectar el futur.

Són molt els canvis de població, de la ciutat, en els darrers 20 anys. La ciutat ha canviat i les seves necessitats sanitàries també. Però el balanç del Parc Taulí, és sens dubte positiu. Avui podem celebrar un centre sanitari que és un referent per als ciutadans de 12 municipis de la seva àrea: Badia, Barberà, Castellar, Cerdanyola, Palau, Polinyà, Ripollet, Sant Llorenç de Savall, Santa Perpètua...Un centre de referència per a més de 400 mil persones.

Un gran equip amb més de 2.500 professionals de la sanitat. Una corporació que acull a més de 500 urgències diàries, amb més de 1.400 consultes externes, amb més de 100 intervencions cada dia. Un centre que creix dins la seva ciutat.

Som conscients, que la sanitat ha de millorar, que des de les administracions hem de desenvolupar polítiques de promoció i protecció de la salut, juntament amb uns serveis sanitaris adients a les necessitats dels nostres ciutadans. Anem en camí d'aquest model de ciutat amb una millor sanitat, especialment amb la tan esperada ampliació del Taulí amb més llits per reduir les llistes d'espera. La primera fase del projecte de millora més important del Taulí en tota la seva història i que significarà un edifici de més de 15mil m2 i la rehabilitació de més de 4mil m2.

Però a banda de les infrastructures, dels elements, de tot allò que sabem que fa falta i que cal fer, al marge d'això, també cal dir-ho alt i ben clar, els ciutadans i ciutadanes d'aquesta ciutat saben, n'estan convençuts, que al parc Taulí hi tenim uns grans professionals.

Metges, metgesses, infermers, infermeres, personal d'administració, en definitiva, un magnífic gran equip. Professionals amb veritable vocació i implicació cap a les persones.

I aquest aniversari és una bona ocasió de donar-vos les gràcies, en nom de tota la ciutat, per la vostra tasca diària, il·lusionada, al servei de la sanitat i les persones. Moltes gràcies.



I jo voldria, precisament, donar-vos les gràcies pel que feu, pel que sou, pel que creieu.
Gràcies pel que feu, és a dir, gràcies per donar assistència resolutiva, integral, personalitzada i de qualitat. Gràcies per fomentar l'equitat, la continuïtat, l'assistència, la satisfacció, l'eficiència i la sostenibilitat.

Gràcies pel que voleu ser i que, crec, que aconseguiu ser. O sigui, gràcies per ser una corporació sanitària líder en el país, capaç de donar resposta al seu compromís social, amb al competència i excel·lència dels seus professionals.
Gràcies pels vostres valors, és a dir, gràcies per oferir qualitat de vida i benestar a les persones. Gràcies per la vostra sensibilitat.
Gràcies per la vostra responsabilitat, servei i excel·lència. És a dir, gràcies per la vostra professionalitat. Avui hem pogut compartir una paella amb els treballadors i treballadores del Parc Taulí. Una celebració més de les incloses en la commemoració del seu vintè aniversari.
Vull aprofitar per donar les gràcies a totes les persones, tots els professionals que durant aquests anys han fet possible que el servei millori dia a dia