.

22/3/09

El primer camp de gespa artificial a l'Olímpia


Avui és un gran dia per l’esport. La inauguració de la gespa artificial al primer dels camps de l’Olímpia, el primer pas de la remodelació integral del complex, m’ha omplert d’orgull i d’emoció. No només pel fet que la renovació d’aquestes instal·lacions suposarà un important pas endavant per la millora dels equipaments esportius de la ciutat, sinó, i sobretot, per la il·lusió que he pogut veure en tots aquells que aquest matí han trepitjat el nou terreny de joc del camp de futbol. La inauguració ha coincidit amb la presentació dels equips de futbol base del Centre d’Esports Sabadell. El camp s’ha omplert amb aquests nens, nenes i joves, que són el present i futur del nostre esport i també dels seus familiars i amics, que han estat testimonis de la millora d’aquest equipament esportiu.

La transformació del complex Olímpia és un projecte de ciutat. Un projecte amb camps de futbol i piscines que impulsen l’Ajuntament i altres estaments com la Federació Catalana de Futbol, però que serà per als ciutadans i ciutadanes i entitats de Sabadell. Tots vosaltres l’omplireu de contingut i aquest és el seu objectiu.

A més, l’Olímpia ens consolidarà com a referents al futbol català amb serveis de la Federació Catalana de Futbol. Així mateix els seus usuaris així com els veïns i veïnes en general podran utilitzar també les pistes poliesportives del CEIP Pau Casals, que seran remodelades.

Vull felicitar a tothom que pren part en aquesta gran il·lusió, que és la de tots aquells que ens estimem la nostra ciutat i que volem millorar-la. Felicitats!

1 comentari:

Anònim ha dit...

Feia goig avui el camp, com diu l'alcalde, Felicitats a tothom