.

12/3/09

La Pista Coberta d’Atletisme, un gran repte per la ciutat

En pocs mesos acabaran les obres de la tan esperada Pista Coberta d’Atletisme, l’única pista coberta que acompleix la normativa internacional d’atletisme. Això vol dir que, quan s’enllesteixi la construcció d’aquest equipament esportiu, Sabadell acollirà els entrenaments i les competicions del Centre d’Alt Rendiment de Sant Cugat del Vallès. El president de la Federació Espanyola d’Atletisme, José María Odriozábal, ens ha comentat durant la visita d’obres d’avui que quan la pista estigui acabada serà un bon escenari per celebrar competicions i campionats estatals.

Avui he anat a veure l’estat de les obres i gratament he pogut comprovar que ja han superat el seu equador. Les grades prenen forma, els vestuaris, que estan al subterrani, ja estan construïts i s’estan instal·lant les cobertes del sostre. Tot plegat suposa una passa més en la promoció de Sabadell com a ciutat referent en el món de l’esport.

Així ho han constatat els representants d’entitats i institucions esportives que m’han acompanyat durant la visita. Tots ells ens encoratgen per continuar amb projectes com aquest que situen Sabadell en un lloc privilegiat en l’àmbit esportiu.