.

24/3/09

Primera obra acabada del FEIL!


Després de quatre mesos de treball intens, les obres del Fons Estatal d’Inversió Local (FEIL) són una realitat. El proper dissabte farà 4 mesos que el president Zapatero va anunciar en una reunió amb un grup d’alcalde, a la que vaig participar, que el Govern destinava 8.000 milions d’euros als ajuntaments a través del FEIL i avui ja podem visitar les primeres obres de Sabadell acabades. L’actuació que ja està enllestida és la consolidació d’un mur al passeig de la Revolució. Per aquella zona hi passa molta gent i calia garantir la seguretat del mur.

Però més enllà de les obres que ja estan acabades, és molt important constatar que aquestes tasques han donat feina a 11 persones de la plantilla de l’empresa i s’han contractat altres 4 que estaven aturades. La magnífica notícia és que el responsable de l’empresa ha explicat que aquests 4 treballadors han continuat a l’empresa quan s’ha acabat l’obra i els mantindran mentre tinguin encàrrecs. Així que en uns moments en què hi ha una preocupació extrema per les persones que estan a l’atur, la primera obra del FEIL ha donat l’oportunitat a 4 persones de trobar un lloc de treball.

Només per això ja ha valgut la pena l’esforç de molts treballadors de l’Ajuntament de Sabadell, que durant aquests 4 mesos han dedicat moltes hores de feina a poder iniciar un procés complex, que hem superat amb èxit.

En aquests quatre mesos s’han preparat els projectes, hem obtingut l’aprovació del Govern i s’ha fet tot el procés que ens ha permès arribar fins aquí, fins a una obra que ha permès que 4 famílies tinguin una oportunitat en temps de crisis. I moltes més, un total 2.204 persones, està previst que treballin en les obres del FEIL. Ha valgut la pena l’esforç!

1 comentari:

urrutia ha dit...

En això del FEIL, està clar que Sabadell està sent un referent, ens estan coneixent arreu