.

5/3/09

Rodatge al Castell de Can Feu


Avui, com en moltes altres ocasions, he estat al Castell de Can Feu. Un edifici que ara ha assolit un nou valor: és una localització idònia per a rodatges cinematogràfics o televisius.

Aquesta tarda, precisament, he visitat el rodatge de la sèrie Ull per ull, que arriba a Sabadell fruit de l’adhesió de la nostra ciutat a la Xarxa Barcelona-Catalunya Film Comission. Aquesta xarxa ens permet, a través dels rodatges, promocionar els nostres municipis portes enfora, afavorint alhora la nostra promoció turística.

Ha estat molt interessant conversar amb la directora, Mar Targarona, i els actors del repartiment, de reconegut prestigi, i veure com una part de Sabadell esdevenia un gran plató-escenari, tot respectant això sí l’edifici i per tant el seu valor patrimonial.

Podem dir que la nostra és una ciutat estimada per productors i responsables de localitzacions de pel·lícules, sèries, anuncis, curtmetratges.... La qual cosa en fa sentir orgullosos per la confiança que dipositen en nosaltres i també per les possibilitats que això representa per Sabadell.