.

24/3/09

Avancem cap a un Pacte per a la millora de l’ocupació i la competitivitat de Sabadell


Sabadell continua plantant cara a la crisi i ho vol fer de manera unitària.
Precisament per això el membres del Consell de Ciutat s’han tornat a reunir aquesta tarda. Durant la trobada la Taula de Seguiment de la Conjuntura Econòmica ha fet públiques algunes propostes per afrontar i pal·liar la situació actual.

Després de 3 setmanes de la seva constitució la Taula de Seguiment ha posat sobre la taula un conjunt de mesures que poden ser de gran utilitat i que estan destinades a fer front situacions difícils tant en l’àmbit empresarial com al ciutadà.

Algunes de les mesures extraordinàries que s’han exposat a la reunió d’avui estan directament adreçades a les famílies, com és el cas de fer:

§ difusió dels avantatges fiscals promogudes des de l'àmbit local i adreçades als col·lectius afectats per la conjuntura econòmica
§ donar facilitats de pagament i de fraccionament d'impostos i taxes municipals

Altres pretenen ajudar les empreses:

§ Agilitant els terminis de pagament a proveïdors a 60 dies i 30 per als projectes del FEIL.
§ Creant una oficina d'atenció a l'empresa i a l'autònom
§ Fent difusió de les avantatges fiscals promogudes des de l'àmbit local i adreçades a empreses
§ Donar facilitats de pagament i de fraccionament d'impostos i taxes municipals

L’objectiu final de totes elles és, sens dubte, reforçar les línies estratègiques de ciutat per impulsar l’ocupació i reactivar l’economia.

El següent pas serà validar les propostes, rebre aportacions dels membres del Consell de Ciutat i finalment, configurar el Pacte per a l’impuls de l’ocupació i la competitivitat de Sabadell.

El més important, però, és que treballem plegats.
Estic convençut que si unim les nostres forces podrem sortir reforçats d’aquesta crisi econòmica de caràcter global.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Cada vegada tinc més clar que la meva ciutat és referent en moltes coses, i també en liderar la crisi... no és estrany que de fora molta gent s'emmiralli en Sabadell i qui la lidera. Gràcies Bustos per estar sempre per davant...

Enric