.

12/2/09

Una lliçó d'optimisme amb fonaments

El conseller d’Economia i Finances, Antoni Castells, ens ha ofert avui tota una lliçó d’optimisme en la conferència que ha ofert a la sessió del Tribuna Oberta organitzada per l'Associació Sabadell Universitat. Castells ha pronunciat la xerrada Competitivitat de l'economia catalana. I ho ha fet oferint les claus de com s’ha arribat a la situació actual de recessió i donant una visió optimista de com l’economia catalana, i la sabadellenca, poden sortir enfortides d’aquesta crisi.
Com molt bé ha dit Castells, cal abordar una transformació a fons de l’economia i ha ofert una recepta que caldrà tenir en compte: hem de millorar la liquiditat, sostenir l’activitat econòmica i disposar de mesures per atendre els sectors socials més vulnerables. Des de l’Ajuntament de Sabadell compartim aquestes mesures i des de fa mesos estem treballant per fer-hi front a la crisi en aquest sentit. Com ha dit el conseller, Catalunya sempre ha sortit reforçada del les crisis i Sabadell és un exemple que així ha estat. Vam ser capaços de fer front a la crisi tèxtil dels anys 70 i serem capaços de fer-ho ara. Per això caldrà que tots fem un esforç conjunt per tirar endavant amb els valors que són propis de la nostra societat: treball, esforç i solidaritat.

1 comentari:

Anònim ha dit...

És veritat que l'optimisme d'avui de la Conferència d'en Toni Castells, argumentant mesures amb contingut, de segur que hauria de ser la tònica del discurs polític i econòmic general.
L'empenta i el positivisme, són la clau per sortir de qualsevol crisi, fins i tot les personals.
El patetisme, la negativitat, les conductes no raonades, només porten el desencís.
No en necessitem de desencís!!!!!

Isabel F.