.

9/2/09

La DGT a Sabadell fa una bona feina


Divendres vaig conversar una estona amb el director general de la DGT, Pere Navarro. La reunió es va celebrar precisament el dia després que es complís el dinovè aniversari de la delegació de la DGT a Sabadell, que dóna servei a tota la comarca.

La visita del director general ens ha donat a conèixer algunes xifres com per exemple que l’oficina de Sabadell va portar a terme l’any passat 100.000 transferències de vehicles i 44.000 matriculacions. Pere Navarro també ens ha comentat que ara estan en procés d’incrementar la implantació de les noves tecnologies als serveis de la DGT, de manera que les gestions siguin més fàcils i ràpides.

Amb aquestes línies, vull felicitar els responsables de la DGT per aquest procés de millora i també agrair als professionals que diàriament treballen a l’oficina de Sabadell la seva dedicació i esforç al servei de la ciutadania. Com ha dit el director general, sobre tot en aquests temps de recessió, tot el que pugui fer l’administració per donar les màximes facilitats als usuaris i sectors econòmics, cal posar-ho en marxa.