.

5/2/09

Commemorant els 150 anys de Caixa Sabadell

Caixa Sabadell ha complert 150 anys i ho fa, com ha estat sempre: vinculada a les persones treballadores. I és que 150 anys de Caixa Sabadell són també 150 anys d'història de la ciutat de Sabadell.

Perquè una ciutat és molt més que un conjunt de persones que comparteixen un espai físic delimitat per un mapa. La fortalesa i l'actiu de les ciutats és l'impuls de la seva gent, de les seves entitats i associacions, de les iniciatives que porten a terme, dels projectes i les il·lusions compartides.

I, sense cap mena de dubte, Caixa Sabadell és un gran actiu de la ciutat i ha tingut un paper decisiu des dels seus orígens. Gràcies al seu compromís amb l'ajuda econòmica, la previsió i l'estalvi, moltes famílies de Sabadell i comarca han pogut tirar endavant des del 1859.

Gràcies a la Caixa podem dir que Sabadell té l'orgull de tenir una de les caixes més antigues d'Espanya i amb més tradició de Catalunya. I no només celebrem 150 anys d'activitat econòmica i financera. Commemorem també la seva tasca social. Gràcies al seu compromís diari, entitats i persones es beneficien dels seus programes d'ajuda social i desenvolupament socioeconòmic i cultural.


Per molts anys!