.

3/2/09

Els equips tècnics municipals valoren les propostes del FEIL


Veure aquest matí l’activitat al Despatx Lluch ha estat especialment impressionant. Si bé en aquest equipament municipal sempre hi ha un gran moviment –és la seu central de Sabadell Atenció Ciutadana—avui als serveis habituals del Despatx s’ha sumat un nou motiu d’activitat frenètica. Avui s’han obert les pliques de 36 dels projectes que seran finançats pel Fons Estatal d’Inversió Local, el FEIL: amb les empreses que opten a realitzar aquests projectes i les principals característiques de les seves ofertes.

Les tres taules d’obertura de pliques, la presència de les empreses que havien presentat ofertes, el moviment dels tècnics de suport i la gran activitat dels equips tècnics que, just en conèixer les ofertes, analitzaven les propostes presentades per cadascuna de les empreses amb molta celeritat eren avui protagonistes al Despatx Lluch.

Les més de 130 actuacions agrupades en 118 projectes que Sabadell ha presentat al FEIL, i que l’Estat ja ha aprovat, i la celeritat que han de tenir tots els processos relacionats amb el Fons Estatal, han tingut ja com a conseqüència que, des d’un principi, tots els equips municipals hagin treballat intensament perquè arribés a Sabadell la màxima inversió possible. Avui, el que hem pogut veure al Despatx Lluch, ha estat una mostra ben palpable d’aquesta feina.