.

25/2/09

La Biblioteca del Sud, cada dia més a prop

Aquest matí he tingut la possibilitat de visitar les obres de la biblioteca que s’està construint al passeig dels Almogàvers. Ara ja es pot veure la distribució dels espais i els serveis que pot oferir aquest nou equipament com a centre cultural i educatiu.

A més, he pogut comprovar l’expectativa dels veïns, que m’han traslladat el seu orgull per tenir un equipament tant modern a la zona. I és que estem davant d’una biblioteca del segle XXI, amb un ampli ventall de possibilitats pels usuaris. Hi haurà: àrea infantil, àrea de publicacions periòdiques i multimèdia, un aula d’estudi, aula d’informàtica... entre d’altres serveis.

De fet, aquesta biblioteca s’inclou en el Pla de Biblioteques, 2006-11, que fixa l’ampliació de la xarxa de biblioteques de la ciutat amb l’objectiu que Sabadell disposi d’un total de 9 nous equipaments bibliotecaris.

Part del Pla ja és una realitat. Dos dels equipaments previstos, el de la Serra i la Creu Alta es van posar en funcionament al 2006 i la Biblioteca del Nord està gairebé enllestida.

1 comentari:

Anònim ha dit...

No pots imaginar les ganes que tinc que s'obri ja aquesta biblioteca. Se sap ja la data? Obrirà només a la tarda o tot el dia?
Jo habitualment em desplaço a Vapor Badia, perquè té un horari més ampli i un fons més gran.

Cristina (veïna del sector sud).