.

18/2/09

Plantem cara a la crisi

Avui he mantingut una trobada amb els membres del Pacte Local per a l’Ocupació i amb els membres adherits a aquest organisme. La reunió ha servit per abordar l’actual conjuntura econòmica i buscar punts d’encontre per pal·liar la crisi.

A la reunió hem comentat diferents qüestions com ara les conclusions sorgides de les Jornades Econòmiques impulsades per l’Ajuntament a finals de l’any passat. També hem posat sobre la taula els 131 projectes que es portaran a terme a la ciutat gràcies al Fons Estatal d’Inversió Local i les grans oportunitats que ha donat a la ciutat, tant per ocupar treballadors com per millorar tots els racons de Sabadell.

Però potser el fet més rellevant de la trobada ha estat l’acord al que s’ha arribat per crear una taula de treball que faci el seguiment de la conjuntura econòmica a escala local. Aquesta taula es constituirà en el marc del Pacte Local per a l’Ocupació. La voluntat és que aquesta nova eina ajudi a reforçar la reivindicació vers altres administracions i serveixi per compartir el suport als que més ho necessiten.

A Sabadell estem plantant cara a la crisi des de tots els àmbits i sectors, amb treball, rigor i responsabilitat i amb l’esperança de sortir reforçats d’aquesta situació.

1 comentari:

Anònim ha dit...

hola,estoy de acuerdo que saldremos de la crisi.pero jo le explico mi caso yo soy un trabajador ex autonomo en paro sin derecho a ningun subsidio y con 47 años me presento alas ofertas y me encuentro que yo con mi experiencia y siempre cojen a gente mas joven.y mi mujer tambien esta en paro noentra ningun ingreso en casa y la situacion es muy fuerte, y me ofrecen cursos a mi me gustaria hacer cursos pero necesito algun ingreso,gracias y un saludo y adelante.