.

1/4/09

Entitats financeres i Pimes comparteixen reflexions


Ahir a la tarda es va fer una trobada important per a l’economia local. Un total de 8 entitats financeres i més de 200 empresaris de Sabadell i comarca s’han reunit per establir nous ponts de diàleg.

I és que si bé des dels ajuntaments no podem prendre mesures com abaixar els tipus d'interès o evitar el tancament d'algunes empres, creiem que sí que poden treballar per a generar confiança i demanar la millora del finançament local.

Per aquest motiu, aquesta jornada de reflexió l’hem convocat conjuntament l'Ajuntament de Sabadell i la Cambra de Comerç. L’objectiu ha estat facilitar als petits i mitjans empresaris de la nostra ciutat i de la demarcació el màxim suport possible.

I és que en aquest escenari, el paper de les entitats financeres és clau per revitalitzar la liquiditat del sistema econòmic i ajudar a recuperar un ambient de confiança mitjançant la informació que aquestes entitats poden oferir.

Però no es tracta de buscar culpables a la situació econòmica actual, sinó de compartir i generar confiances. Hem de treballar de manera conjunta, buscar aliats i pensar que si treballem junts sortirem reforçats d’aquesta crisi.