.

6/4/09

Caixa Sabadell amb el rebost solidari

Sabadell ha estat sempre una ciutat solidària i avui ho torna a demostrar. L’Obra Social Caixa Sabadell ha donat al Rebost Solidari 6.800 quilos d’aliments. L’entitat se suma així a un projecte de ciutat, a un projecte, el del Rebost, en el qual s’impliquen més d’una trentena d’entitats de caràcter social, els voluntaris i voluntàries que treballen per atendre les famílies més desafavorides i també l’Ajuntament, que ha cedit un local a Torre-romeu que s’està adequant gràcies a l’aportació del Fons Estatal d’Inversió Local, el FEIL.

Aquesta donació ens ha d’omplir d’orgull i de reconeixement. Reconeixement cap a Caixa Sabadell per la sensibilitat que l’ha caracteritzat sempre i que té en el seu esperit fundacional l’Obra Social. Una entitat que entre les caixes dóna exemple del seu compromís amb les persones.

Em sento orgullós de la solidaritat dels sabadellencs i sabadellenques, que, malgrat el fred i la pluja, van participar en la jornada de recollida d’aliments organitzada dijous passat per Caixa Sabadell i el Banc d’Aliments de Barcelona i de la qual Sabadell també rebrà una part del recollit (a banda dels 6.800 quilos que avui l’entitat ha donat al Rebost Solidari).

Hem d’estar orgullosos per les persones i voluntaris i voluntàries que estan fent possible que aquelles persones que ho estan passant malament no pateixin la mancança d’aliments. Em sento orgullós per un projecte com el del Rebost Solidari, en el qual tots hi hem dipositat moltes il·lusions. Tot això, sumat a les múltiples iniciatives que des de l’Ajuntament i la ciutat s’estan prenent per atendre aquells ciutadans i ciutadanes més afectats per la crisi econòmica.

Però, per sobre de tot, ens ha d’omplir d’orgull que tots aquests projectes es basen en la col·laboració i el treball conjunt. Ho estem fent junts, perquè quan més dificultats tenim, més junts hem d’estar. I és aquesta il·lusió i la força que ens dóna el fet de treballar colze a colze que ens ha d’empènyer a continuar amb nous reptes i projectes.