.

8/9/08

Milers d’espectadors a les propostes musicals

La nit del diumenge de Festa Major ha estat dedicada en part a la rumba catalana. Les noves formacions musicals de joves intèrprets han renovat aquest estil, del qual també podem gaudir en els seus formats més tradicionals. A Sabadell vam escoltar tres maneres diferents d’entendre i interpretar la rumba. Zulu 9.30, Peret i La Troba Kung-Fú van oferir un concert múltiple que va congregar més de 33.000 persones a l’amfiteatre del Parc Catalunya.

Jo vaig tenir l’honor de poder saludar a mític Peret, a qui admiro profundament.


Les propostes musicals de diumenge al vespre van ser, com durant tota la Festa Major, variades i adreçades a diferent tipus de públic. Així, a la Parroquia de la Santíssima Trinitat vam poder escoltar el concert d’orgue de Valentí Miserachs, un gran artista que ens va emocionar amb el seu recital de peces barroques.

Durant la nit també va haver altres estils. El jazz va arribar a la plaça de Gabriel Pujol. A l’avinguda Matadepera, tocava ball amb orquestra. L’orquestra Venus ens va fer ballar fins a la matinada. Avui la cita és amb l’Orquestra Amoga a l’Eix Macià.