.

27/9/08

La policia municipal, 160 anys al servei de la ciutat

Imatge de l'exposició de motos que hi ha a Can Marcet. Val la pena veure-la!

La Policia Municipal ens està oferint aquest cap de setmana un complet programa d’activitats. Tot plegat forma part de la Festa de la Policia, que cada any vol apropar més aquest cos de seguretat als ciutadans i ciutadanes. En aquesta ocasió però, la celebració té un important ingredient addicional: la commemoració dels 160 anys al servei de la ciutat.

Sota el lema “160 anys al teu costat”, els membres d’aquest cos han preparat per aquest cap de setmana, entre d’altres propostes, l’envejable exposició Motocicletes Policials Antigues i noves amb 130 exemplars històrics i actuals. Han programat també una pujada a Montserrat inèdita amb una impressionant comitiva que ha sortit aquets matí de la nostra ciutat i que se’ns dubte ha cridat l’atenció de tothom. Demà, Can Marcet farà jornada de portes obertes.

Crec que la Festa de la Policia és un bon moment per agrair en nom de la ciutat la tasca de tots aquells agents i responsables del cos que dia a dia dediquen el seu esforç, treball i il·lusió al servei de tots i totes. Felicitats per aquests 160 anys i gràcies!

1 comentari:

Isabel P. ha dit...

Una exposició molt interessant, tant a nivell de motocicletes (la més antiga de 1911) com a nivell de fotografies.
Llàstima que la seva durada només hagin sigut dos dies...(és el comentari que més s'ha escoltat).

Isabel P.