.

23/9/08

El Canto del Loco, un final de Festa rodó!

La imatge del Parc Catalunya diumenge a la nit posava la pell de gallina. Impressionava veure les més de 100.000 persones que es van donar cita a l’amfiteatre i voltants per assistir en directe al concert de El Canto del Loco. L’únic concert gratuït de la gira d’aquest grup, un dels més populars a l’estat i també a nivell internacional, no va decebre el públic i tots vam sortir encantats del que havíem vist i escoltat.

Per als sabadellencs l’èxit del concert va però molt més enllà del gran poder de convocatòria, indiscutible, de El Canto del Loco. El recital d’ahir, organitzat per l’Ajuntament i 40 Principales, era sense dubte una de les grans cites culturals de la temporada i un pas més perquè Sabadell consolidi la seva capitalitat i caràcter referent.

No només l’actuació va ser un èxit. També tot el dispositiu que la ciutat va posar en marxa en matèria de seguretat, mobilitat, trànsit i organització. Hem demostrat un cop més que som capaços d’acollir grans esdeveniments. I ho fem de la millor manera possible: amb treball, ganes i sobre tot molta il·lusió.


Gràcies a tots i a totes per fer-ho possible!

1 comentari:

Anònim ha dit...

Gran Concert, i hem vaig emocionar amb tante gent. Aveure que porten el any que bé.. Espero que estigui bé