.

6/9/08

La Festa Major ja està en marxa!

La Festa Major de Sabadell està al carrer. Des d’ahir a al vespre la màgia del nostre pregoner, el Mag Lari, s’ha escampat per tota la ciutat. El Ball del Rodet dóna et tret de sortida a la Festa Major i omple d’il·lusió als més menuts de la ciutat. L’espectacle inaugural estava creat especialment per nostra festa i estic segur que no decebrà a ningú. Van poder veure imatges realment belles amb la façana de l'Ajuntament i un gran castell de focs. La Maxima Outdoor Session, la Nit del Blues i Moncho, van ser algunes de les propostes musicals de la nit de divendres.

De fet, Moncho és la figura consagrada del bolero a Sabadell on torna any rere any per delectar el públic amb un recital de boleros interpretats des d’una perspectiva jazzística.
La plaça del Vallès es va convertir un any més en el centre de les danses tradicionals d’arreu del món. La força d'una cultura com la veneçolana es va fer palesa en l'espectacle de dansa. Més de 800 persones van poder gaudir d’una de les millors companyies del país llatinoamericà, que ha participat des dels seus inicis en diversos espectacles locals, nacionals i internacionals.
Les activitats infantils a la Biblioteca Vapor Badia proposen estimular la imaginació de petits i grans. De fet, les activitats adreçades als infants s’omplen de gom a gom cada any i aquest 2008 moltes s’han fet a l’espai de Fira Sabadell.

La nit Drag Queen amb Shimai va Rambla de l'Humor va que per la Festa Major arrencar un munts de somriures dels sabadellencs i sabadellenques, que van passar una bona estona.
La paella popular ens ensenya que un bon treball en equip permet coses gairebé impossibles com oferir una paella per a 3.000 comensals. I realment bona!

La paella popular ha aplegat un any més a famílies senceres que s’animen a passar el matí al Parc Catalunya per poder degustar aquest plat, que surt tan bo!!!

Sempre dic que a la nostra Festa Major l’esport és un gran protagonista. El torneig 3x3 de bàsquet així ho demostra.

La Festa Major d’enguany també ofereix la possibilitat de conèixer altres espais que formen part de la història de la ciutat. Més de 2.000 persones han aprofitat el matí de dissabte per visitar algun dels d’edificis patrimonials que han obert les seves portes.

La festa s’ha passejat aquesta tarda per Sabadell de la mà del Cercavila. En acabar la cercavila, els participants han ofert el seu espectacle al bell mig de la plaça de Sant Roc.

Aquestes son algunes de les fotos que he pogut fer el dia d'avui.


Espai Patufet a Fira Sabadell.
Visita al refugi antiaèri.
Al club de tir.MonchoLa paella !

També vull aprofitar per saludar als companys i companyes del Consistori. Alguns de vosaltres m'heu dit que seguiu aquest bloc i us vull donar les gràcies. Com podeu veure, acostumo a parlar sempre en positiu de la ciutat, fugint de la confrontació i de la discussió.