.

28/9/08

El Vapor Buxeda Nou, una nova escola bessol al centre de la ciutat


Demà dilluns entra en funcionament la nova escola bressol municipal del Vapor Buxeda Nou, situada al carrer Sant Pau. La posada en marxa del centre és un pas més en la política de l’Ajuntament d’impulsar mesures per facilitar la conciliació dels horaris laboral i familiar.

Les escoles bressol públiques són un servei necessari per a moltes famílies. En som conscients i per això des de l’administració local, tot i no tenir les competències, estem fent tot el possible per incrementar el nombre de places públiques de 0 a 3 anys. Per això, impulsem el Pla d’Escoles Bressol Municipals que farà possible que Sabadell passi de les poc més de 100 places de l’any 99 a superar el miler l’any 2009.

Amb la nova escola bressol Vapor Buxeda Nou, la nostra ciutat ja compta amb 9 llars d’infants municipals i prop de 800 places. Avui, perquè la ciutadania i les famílies coneguessin les instal·lacions del centre, l’escola bressol ha celebrat jornada de portes obertes. A les visites, s’han pogut veure no només unes instal·lacions adequades per als més petits sinó també un nou exemple de recuperació patrimonial: i és que novament s’ha rehabilitat un edifici històric, tot conservant el seu valor patrimonial, i s’ha guanyat alhora un nou equipament.