.

7/9/08

La Festa Major, un espai participatiu

Tal i com va passar divendres amb la Festa Maxima, ahir al vespre l’Amfiteatre del Parc Catalunya es va tornar a omplir de gom a gom amb el concert de 40 Principales. Una festa plena d’artistes del pop rock català com Taxi, Lexu’s, Filippo Landini, La Puerta de los Sueños, Mister Cometa, No Way Out, Señor Trepador, la Beatriz Luengo i Dani Flaco. Cadascun d’ells va interpretar els temes més coneguts pel públic. Com a gran final, Lax’n’busto va fer un concert complet, fent vibrar el públic. A més, els grups de la Coordinadora de Músics de Sabadell també van tenir el protagonisme perquè van actuar abans d’aquest concert múltiple. I és que Sabadell té una molt bona cantera de músics.

La Festa Major és sobre tot un espai participatiu. Bona mostra és la gran quantitat de gent que assisteix a tots els actes programats. Però no només hi ha molta gent que hi va a les activitats, també hi ha molta gent que pren part.

Les activitats esportives són una altra mostra de les ganes de participar dels sabadellencs i sabadellenques. Més de 3.350 persones s’han inscrit en la Cursa Popular, la Cursa Infanti i la Mitja Marató. Tot un èxit! Aquí podeu veure imatges del públic, dels mitjans de comunicació que seguien l'acte i el fotògraf del Diari Sabadell, Lluís Franco, com sempre, amb la càmara a la ma.

Després hem tingut una jornada castellera de primera, que ha acabat amb la tradicional remullada dels castellers amb les fonts de la plaça de Sant Roc.


Un gran espectacle i final sempre divertit. Gràcies també a l'alcalde de Mataro que ens hi ha volgut acompanyar!

3 comentaris:

Isabel P. ha dit...

Respecte a la Marató i les curses, tant la Popular com la infantil, comentar, que en el cas de la Infantil, la organització ha fallat, ja que decenes de pares hem perdut als nostres nens després de passar per meta.
Quan ho feieu al Passeig, tot estava molt més organitzat...els nens passaven per un passadís de valles, els hi donaven el seu obsequi i havien de passar de nou per un nou arc inflable per donar-los una beguda...d'aquesta manera als pares ens donava temps d'arribar i recollir els nens que anaven sortint en filera, però aquest any, eren prop de 500 nens, que s'han vist apilats un cop passaven la meta, i molts perduts, plorant al no trobar als seus pares; és un aspecte que m'agraderia que intentéssiu rectificar de cara l'any vinent, ja que molts nens son petits i aquest trasllat d'ubicació (forçat per les obres del Metro) encara poden durar tres Festes Majors més.
Gràcies.

Anònim ha dit...

Sempre es pot millorar!!!, rectificar ´´es de savis, i millorar ´´es gest de qualitat cont´´inua.
Isabel F.
´´es millor dir: "millorar".Crec que ´´es m´´es gener´´os, i la generositat i la confiança s´´on cabdals.

Isabel P. ha dit...

Isabel F., m'agrada la teva observació, 'rectifico' doncs...