.

3/1/08

Els millors pastorets


Cada any, igual que arriba el Nadal, arriben les representacions dels Pastorets. A Sabadell, ho devem a la Joventut de La Faràndula, que porta ni més ni menys que 60 anys representant aquest clàssic. I cada any ens sorprèn, cada any ens emociona, i cada any s’omple el Teatre Municipal de La Faràndula de sabadellencs i sabadellenques per gaudir d’aquesta representació.

Jo hi vaig assistir l’altre dia, i no em van decepcionar. Al contrari. Vaig sortir-ne orgullós, com a alcalde i com a sabadellenc. Sé que aquestes coses no obren els diaris, ni els telenotícies, però ho haurien de fer. Una representació d’un clàssic com els Pastorets, reinventada i a la mateixa vegada fidel als orígens com la que la Joventut de La Faràndula regala a Sabadell des de fa 60 anys, hauria de ser present al telenotícies de TV3 i així els ho he dit als seus responsables. 60 anys de Pastorets, 60 anys de teatre amateur no només formen part de la història de la nostra ciutat, sinó de la història de Catalunya.

Enhorabona i felicitats a la Joventut de la Faràndula, i a tots als que amb il•lusió i empenta la feu possible.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Com a president de Joventut de la Faràndula, tan sols volia aprofitar per agrair una vegada més al nostre Alcalde i el seu equip de govern, l'aposta que fan a favor de la cultura popular i sabadellenca, i evidentment deixar palès que va ser un honor que formés part del nostre públic de "Els Pastorets". Un públic fidel de més de 5000 persones que vénen a veure "Els pastorets" i a qui els devem tota la nostra feina.
Aprofito l'avinentesa per convidar a tothom a venir a veure aquest gran muntatge buc insigne de la nostra Entitat.

Gràcies Alcalde, i gràcies a tots els que recolzeu el nostre treball.

Quim Carné Jordana