.

22/1/08

Millorem el subministrament d’aigua a la ciutat


L’aigua és un element de vida. És per això que a Sabadell treballem per fer-ne un ús racional i per garantir un subministrament de qualitat a totes les llars.

En aquest sentit, des de l’Ajuntament hem signat un conveni amb Aigües Ter-Llobregat i CASSA que millorarà no només el servei que s’ofereix a Sabadell i, també, poblacions veïnes com Castellar del Vallès. Aquest que veieu a la foto és el moment de la signatura amb el president de CASSA, Xavier Bigatà, i el president d'Aigües Ter-Llobregat, Manuel Hernández.

El nou dipòsit de Can Llong permetrà emmagatzemar fins a 36.000 m3 d’aigua. Aquest volum, juntament amb altres espais destinats a recollir aigües, farà possible disposar d’un total de 76.000 m3 d’aigua per Sabadell i, també, per a la comarca.

D’aquesta manera, avui hem refermat un compromís que va començar ara fa més de 5 anys i que té un doble objectiu: resoldre els problemes de subministrament d’aigua a la ciutat i, alhora, racionalitzar la xarxa d’abastament Ter-Llobregat.

Per això avui és un dia important, un moment en el que vull agrair la col·laboració entre totes les parts per haver-ho fet possible. Tots compartim la responsabilitat d’abordar la gestió de l’aigua de manera eficient. Perquè promoure l’aigua és promoure la vida.