.

7/1/08

La nit més màgica de l'any


Un any més, Ses Majestats els Reis Mags d’Orient han visitat la nostra ciutat. Com sempre, va ser una experiència fantàstica. La visita dels Reis és, cada any, un moment màgic, és un dia per a la il·lusió i els somnis. Per això, a Sabadell, els oferim les millors carrosses possibles. Treballem tots plegats per donar-los tot allò que puguin necessitar. Posem tota la nostra il·lusió i els nostres esforços per ajudar-los amb el seguici, amb els caramels, amb les llums, amb tot. Aquest any, tothom ho va veure, va ser una de les cavalcades més maques dels darrers anys.

Entre ses Majestats i la ciutat de Sabadell vam aconseguir una nit molt especial, lluminosa, divertida: màgica. Planetes, estels, cotxes, astronautes... un món còsmic que obria el pas a ses majestats pels carrers de la ciutat. Feia fred, sí, però els carrers eren plens.

L’Ajuntament, amb la organització, la logística i la seguretat; les entitats, amb els caramels, les banderes, els vehicles, els seguicis i un llarg etcètera de col·laboració; els sabadellencs i sabadellenques omplint els carrers amb la seva il·lusió. Tots junts ho vam fer possible. Gràcies a tots i totes. I gràcies al reis mags, Sabadell us espera l’any vinent!

Tota la màgia d’aquesta nit, com ja és tradicional a la nostra ciutat, és possible gràcies a la complicitat i col·laboració d’entitats i empreses privades locals. Sense FOMENT DEL RECICLATGE, SA (Patrocinador), ANDI, AAVV. de la Creu de Barberà, Amics del 600, Grup de Teatre del Centre, Parroquial Sant Vicenç, Germandat de Sant Antoni Abat “Colla Vella”, Joventut Atlètica de Sabadell, Joventut de la Faràndula, Joventut Sant Antoni Abat "Colla Nova", Scena Grup Teatre, Vespa Club Sabadell, Autoescoles l’Asfalt, Cafès Pont, Genescà, Pinturas la Moderna, TUS, Grues Everest, Padock i Vidal Papers no hauria estat possible. Gràcies també a tots ells!

Pels que no la vau poder veure, aquí teniu algunes imatges preses pel Juanma Peláez.