.

21/12/07

Les beques de la Fundació de l'Esport


La Fundació de l’Esport Sabadellenc ha atorgat ja els ajuts per a projectes esportius, impulsats per entitats i esportistes. Aquest 2007 s’han presentat un total de 77 projectes. S’han concedit un total de 51 ajuts, 47 per entitats de la ciutat i 4 per a projectes presentats a títol individual.

Vull donar les gràcies a tots els patrocinadors i col·laboradors que ho fan possible, però sobretot a totes les entitats i esportistes que dia a dia mantenen viu l’esport a la nostra ciutat. Enhorabona per els ajuts rebuts, i endavant. Perquè des del dia següent del lliurament el que s’ha de fer és el que millor sabeu fer: treballar, i treballar per l’esport. Vivim en una ciutat activa, una ciutat amb gent que fa coses amb il·lusió, empenta i creativitat. Una ciutat referent en l’esport, una ciutat que està canviant la història. La fundació us recolza econòmicament, i vosaltres recolzeu la ciutat amb el vostre esforç i sacrificis diaris.

L’Ajuntament està al vostre costat. A través de la fundació, a través d ela millora de les instal·lacions, de totes les maneres possibles. I vosaltres el que heu de fer és seguir fent esport, i portar el nom de Sabadell més enllà de les nostres fronteres. Gràcies, enhorabona, i endavant.