.

2/12/07

Sabadell comença a viure l'esperit nadalenc


Avui comencem el mes de desembre, i tot el que veiem al nostre voltant ja ens fa pensar en les festes de Nadal. Divendres a la nit vam posar en marxa les llums amb l’acte tradicional que aquest any va tenir lloc al passeig de la Plaça Major organitzat per Sabadell Comerç Centre. I ara ja està, aquesta nit, i totes les nits d’aquestes dates Sabadell estarà il·luminada, engalanada, vestida de festa.

78 carrers i places de Sabadell, amb 585 arcs de fil lluminós de baix consum decoraran la nostra ciutat perquè l’espai públic de tots els sabadellencs i sabadellenques, el lloc de trobada que són els carrers de la ciutat, també ens recordin que és Nadal. A més, també tenen llums de Nadal els edificis municipals i els centres cívics, igual que tots els mercats de la ciutat.

I més Nadal. Ahir al matí es va obrir la fira de Santa Llúcia. Amb l’Albert Beltran, regidor de comerç, he pogut visitar les parades, parlar amb els paradistes, i felicitar-los perquè any rere any la tradició i també les novetats s’uneixen en aquesta fira nadalenca que des de la Rambla fa ciutat i fa Nadal.

1 comentari:

Anònim ha dit...

M'encanta veure Sabadell, tot guarnit del Nadal, és preciós i m'inspira i em transmet pau, amistat, felicitat...
Ara que el millor, sens dubte, el carrer Sant Antoni!!!
Molt bon Nadal Manuel Bustos i a tota la ciutat.
Isabel