.

2/12/07

El Consell de Ciutat dóna suport al Pacte per a les Infrastructures


El Consell de Ciutat ha fet aquesta setmana un pas molt important per acabar arribant a un gran consens sobre les infrastructures que Sabadell necessita per afrontar amb garanties el seu futus. Ara és el moment en què Sabadell ha de fer força comuna davant les administracions competents per aconseguir les inversions que la nostra ciutat i la nostra comarca necessiten. S'han d'engegar projectes respectuosos amb el nostre entorn que donin resposta al dret de mobilitat de tots els ciutadans i ciutadanes.
Ara hem de posar la prioritat en el consens, en arribar a un acord de màxims. Esperem poder tancar-lo, tal i com els membres del Consell van demanar i em vaig comprometre, durant el primer trimestre de l'any que ve.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Més que un comentari, es tracta d'una pregunta, sobre si el tant anomenat Pacte per a les Infraestructures, a part de dotar de noves infraestructures de comunicació viària, es planteja millorar les existents, sobretot en l'aspecte també molt anomenat de la millora de la qualitat de vida de la ciutadania.

Un exemple clar seria la contaminació acústica provocada per la Gran Via, un eix viari molt concorregut per vehicles de tota mena, que travessa la ciutat pel mig. S'hi pensa tb en aquestes coses?