.

2/12/07

Ja està en marxa el nou CAP del Centre


Ja està inaugurat el nou CAP Centre. Fa quasi una setmana que funciona, i ara ja està inaugurat amb la presència de la consellera de Salut de la Generalitat, Marina Geli. Un CAP que donarà servei als veïns i veïnes del sector Centre de la ciutat i substituirà el de la Rambla. Un ambulatori que triplica l’espai de l’antic, i que millora en accessibilitat, i en serveis per a la correcta activitat assistencial. Un edifici que des del principis ha estat concebut i construït per a ser un centre d’assistència, que incorpora els serevis socials, i que a més, permet incloure nous serveis com la odontologia, l’educació sanitària i el suport especialitzat (reumatologia, salut mental, etc).

He volgut agrair, durant l’acte d’inauguració, la feina feta, l’esforç fet per tots: per la Generalitat, pels professionals, pels ciutadans, i també per l’Ajuntament. L’esforç d’uns, la comprensió dels altres. I és veritat, s’ha fet molta feina. Queda molta per fer, però se n’ha fet molta.

Des de l’any 2000 a Sabadell s’han posat en marxa 7 centres, més el consultori del Poble Nou. 7 centres: Can Rull, Merinals (que ara estem fent l’ampliació), Sant Oleguer, Nord, Creu de Barberà, Torre-romeu, i ara el CAP Centre. Una inversió de més de 13 milions d’euros. I estan en marxa les obres del CAP Concòrdia, les d’ampliació del CAP Merinals, i les obres de construcció del CAP Sud-Campoamor. 8 milions d’euros més d’inversió. I la previsió del CAP Gràcia i del CAP Can Llong. Per tant: molta feina, molta feina conjunta i ben feta. Hem d’estar orgullosos i agraïts. I hem de seguir treballant, però segur que seguirem treballant colze a colze en un tema tan sensible i important com és l’atenció primària.